Päiväkeskukset

Päiväkeskus

Avoinna ma-pe klo 9 - 14
Markkulantie 3
 

Päiväkeskus KORJAAMO + kahvila CAFE X

Avoinna ma-pe klo 10 -14
Ansionrinne 4


Päiväkeskukset ovat matalankynnyksen kohtaamispaikkoja.

Päiväkeskuksen tarkoitus on tarjota tila ja mahdollisuus kohtaamisille, vapaa-ajan vietolle tai vain olemiselle. Päiväkeskus on kuin sosiaalinen olohuone, jonne kaikki ovat tervetulleita päihteettöminä. Tarjolla on erilaisia aktiviteetteja, keskustelumahdollisuuksia, ruokailua ja kahvittelua. Päiväkeskuksen vahvuutena on yhteisöllisyys ja vertaistuki. Päiväkeskuksen kävijät saavat keskusteluapua ja tukea henkilökunnalta tarpeidensa mukaan.

Päiväkeskuksessamme on mahdollisuus lukea päivän lehtiä, pelata, katsella TV:tä tai hiljentyä aamuhartauteen. Hämeenlinnan Ankkuri järjestää erilaisia retkiä, leirejä ja muita tempauksia jotka ovat tarkoitettu koko keskuksen väelle.


OLEMINEN
Päiväkeskuksessa voit viettää aikaasi ja tavata muita ihmisiä. Sinulla on mahdollisuus vain olla, keskustella, lukea lehtiä, käyttää nettiä tai pelata esim. lautapelejä tai vaikkapa pleikkaria. Käytössäsi on tarvittaessa myös suihku ja pyykinpesukone.

TEKEMINEN
Järjestämme yhdessä asiakkaiden kanssa toimintaa, joihin on mahdollista osallistua ilmoittautumalla työntekijöillemme. Käytössäsi on myös kuntosali.

PALVELUOHJAUS
Työntekijät auttavat ja ohjaavat sopivien palvelujen piiriin.

VERTAISTUKI
Sinulla on mahdollisuus keskustella vertaisten kanssa sekä osallistua esim. LIFEvertaistukiryhmään ilmoittautumalla ohjaajallemme.

PÄIHTEETÖN YKSIKKÖ — Tulethan selvinpäin!