Mobile Hospital Ukraine

Samaria, Hämeen Mokia ja E-Compass löivät erityisosaamisensa yhteen kriisialueilla elävien ukrainalaisten hyväksi. Tarvitsemme sinun apuasi.
Rakennamme keväällä kaksi Ukrainaan liikkuviksi klinikoiksi varustettavaa matalalattiabussia, jotka palvelevat sekä hammashoidon että ensiavun potilaita ja ammattilaisia Ukrainassa.
Suureen ja tavanomaista leveämpään matalalattiabussiin rakennamme Ukrainaan lähtevän laajennetun ambulanssivarustuksen, jossa voidaan tehdä myös pieniä hätäoperaatioita. Se mahdollistaa jopa pienimuotoisen lyhytaikaisen ensiapu/sairaalatoiminnan. Varustelu sisältää myös keskos- ja lämpökaapit, joten synnyttävät äidit ja syntyvät lapset tulevat myös huomioitua.
Pienempi varustettavista linja-autoista tulee toimimaan kahden hoitopisteen hammaslääkäriklinikkana. Toisessa pisteistä arvioidaan hoidon tarve, toisessa tehdään varsinaiset hoitotoimenpiteet. Tarkoituksena on auttaa kiireellistä hammashoitoa tarvitsevia kriisialueiden ukrainalaisia.
E-Compassi toimittaa autot huollettuina ja teipattuina, Hämeen Mokia rakentaa ne sairaaloista saaduilla tarvikkeilla ja Samaria kuljettaa ne Ukrainaan sairaanhoidon ammattilaisten käyttöön.

Pyydämme apuasi. Osallistu kolmen järjestön hankkeeseen, jolla voidaan lievittää sodassa haavoittuneiden tilannetta. 

Tarvitsemme apuasi!

SAMARIA RF
Tilinumero: FI06 4050 1020 0087 50
Viitenumero: 99817

Keräyslupa: Poliisihallituksen päätös 12.12.2019. Luvan numero RA/2019/1109. Lupa on voimassa 1.1.2020 - 31.12.2024 koko Suomen alueella, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.


LISÄTIETOJA: Ismo Valkoniemi,
ismo.valkoniemi@samaria.fi, puh. 040 741 5577