Back

Apua Karen-heimolle

 


Kareni-pastori ja Samarian työntekijä Hla Sein raportoi Burmasta:
Burman sotilasjuntan armeija teki iskun Burman ja Thaimaan rajalla olevaan Lay Kay Kawiin kareenien asuinalueelle. Venäläisten aseistama Burman armeija pudotti pommeja lentokoneesta tuhoten alueen talot. Asukkaat olivat paenneet metsään. Hyökkääjälle tapahtui kuitenkin koordinaatiovirhe ja yksi sen pommeista osui omaan joukko-osastoon, jossa kuoli 25 hyökkääjän sotilasta ja haavoittui 10. Kareenien omat puolustusjoukot pidättivät pataljoonan komentajan ja keräsivät aseet ja ammukset talteen. Tilanne oli kuin Vanhan testamentin kertomuksissa, jossa tilanne muuttui yliluonnollisella tavalla hyökkääjälle epäedulliseksi hetkessä.

Lähetimme nyt lisää taloudellista tukea, sillä tuhotuissa taloissa tuhoutui satojen perheiden ruokavarastot ja monet elämisen välttämättömät tarvikkeet. Olemme jo toimittaneet ruokaa alueen ihmisille.

Hla Sein ei ole vain humanitaarisen avun työntekijä, vaan hän tekee myös hengellistä työtä. Kuvassa hän kastaa kaksi ihmistä pakolaissalueella.

---
Olemme Samariassa saaneet poliisihallitukselta luvan, jonka avulla voimme kerätä varoja Thaimaassa sijaitsevien pakolaisleirien auttamiseksi. Luvan saatuamme olemme voineet toimittaa jo useita tuhansia euroja leirin olojen helpottamiseksi ja kutsumme sinut mukaan auttamaan.

IBAN: FI06 4050 1020 0087 50
BIC: HELSFIHH
Viitenumero: 99956

Keräyslupa: Poliisihallituksen päätös 12.12.2019. Luvan numero RA/2019/1109. Lupa on voimassa 1.1.2020 - 31.12.2024 koko Suomen alueella, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.