Samaria

Samaria viranomaisille

Samaria Group tekee tiivistä yhteistyötä viranomaistahojen kanssa. Työllistämistoiminta, opinnollistaminen, kuntoutuskodit päihdekuntoutujille, turvakoti ihmiskaupanuhreille, ruoka-apu sekä kansainväliset projektit ovat mahdollisia vain tiiviin yhteistyön voimin.

Yli 500 henkilöä suomessa saa päivittäin apua Samarian työstä. Merkittävä osa näistä henkilöistä ovat sellaisia entisiä päihdeaineiden väärinkäyttäjiä, jotka pyrkivät raittiiseen, itsenäiseen ja yhteiskuntakelpoiseen elämään. 

Ankkurit ja päiväkeskukset avohoitoineen antavat apua ja tukea myös mielenterveysongelmaisille, yksinäisille, työttömille, asunnottomille, väliaikaisessa kriisissä oleville sekä maahan muuttajille joille meillä on myös kohdennettuja kielenopiskeluun liittyviä non-stop palveluja. 

TUETUN ASUMISEN PALVELUIHIN kuuluvat mm. mm. kotikäynnit, palveluohjaus, keskustelut ja yhteydenpito julkisen sektorin toimijoihin jne. Palvelu sisältää käytännön apua sekä käyntejä virastoissa ja terveydenhoitoyksiköissä. Asiakkaille järjestetään myös vertaistuellisia ryhmiä kuten tukiasukas-, OG- ja elämänhallintaryhmiä. 

 

Lue lisää projekteistamme tai ota yhteyttä.